Witaj!  LogowanieRejestracja

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Szukam dobrego dietetyka sportowego, dużo dobrego słyszałem o poradni Przyjazny Dietetyk, jakie są Wasze opinie o tej po

05-31-2017, 08:17 AM
Post: #1
Szukam dobrego dietetyka sportowego, dużo dobrego słyszałem o poradni Przyjazny Dietetyk, jakie są Wasze opinie o tej po
Hej, ostatnio z żoną ostro wzięliśmy sie za siebie, chcemy zrzucić zbędne sadło i poprawić kondycję, dlatego przydałby sie nam dobry dietetyk sportowy, który powiedziałby nam jak mamy się odżywać przy wzmożonym wysiłku fizycznym, dużo dobrego słyszałem o poradni Przyjazny Dietetyk, jakie są Wasze opinie o tej poradni?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-31-2017, 08:58 AM
Post: #2
Szukam dobrego dietetyka sportowego, dużo dobrego słyszałem o poradni Przyjazny Dietetyk, jakie są Wasze opinie o tej po
A co dopadł Was oboje kryzys wieku średniego czy co, że zamiast sie trochę poruszać, nie wiem pojeździć na rowerze, pochodzić na spacery, na siłownię czy pochodzić z kijkami zaraz potrzebny jest Wam dietetyk sportowy, bo nie rozumiem na starość chcecie zawodowo sport uprawiać?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-31-2017, 10:47 AM
Post: #3
Szukam dobrego dietetyka sportowego, dużo dobrego słyszałem o poradni Przyjazny Dietetyk, jakie są Wasze opinie o tej po
A Tobie co do tego, pytanie było o dobrego dietetyka sportowego i konkretną poradnię dietetyczną, więc odpowiadaj na temat, a nie mądruj sie!
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-31-2017, 12:48 PM
Post: #4
Szukam dobrego dietetyka sportowego, dużo dobrego słyszałem o poradni Przyjazny Dietetyk, jakie są Wasze opinie o tej po
Ruch to zdrowie, ale trzeba to robić z głową i tak naprawdę dobry dietetyk sportowy i nie tylko przyda się kazdemu, przychodnia Przyjazny Dietetyk to właściwy adres jeśli ktoś chce się ruszyć z kanapy i zmienić swoje nawyki żywieniowe, ja niespełna miesiac jestem pod opieką dietetyka i już widzę różnicę, stałem sie zdrowszy i wzrosła moja wydajność podczas wysiłku.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-31-2017, 02:03 PM
Post: #5
Szukam dobrego dietetyka sportowego, dużo dobrego słyszałem o poradni Przyjazny Dietetyk, jakie są Wasze opinie o tej po
A w jakim mieście znajduje sie ta przychodnia Przyjazny Dietetyk, być moze się wybiorę bo przygotowuje się do zawodow i przydałby mi się dobry dietetyk sportowy?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-31-2017, 03:48 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-19-2018 06:54 PM przez zwidzeni.)
Post: #6
Szukam dobrego dietetyka sportowego, dużo dobrego słyszałem o poradni Przyjazny Dietetyk, jakie są Wasze opinie o tej po
Właśnie to jest najlepsze, że niemal w każdym mieście przyjmie cie dobry dietetyk sportowy. Na przyjazny-dietetyk.pl/ możesz skorzystać z wyszukiwarki online i sprawdzic, gdzie dokładnie znajduje się ta poradnia w Twoim mieście, to kilkadziesiąt placówek w całej Polsce.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-31-2017, 04:39 PM
Post: #7
Szukam dobrego dietetyka sportowego, dużo dobrego słyszałem o poradni Przyjazny Dietetyk, jakie są Wasze opinie o tej po
A co jak nie ma tej przychodni w moim mieście?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-31-2017, 07:05 PM
Post: #8
Szukam dobrego dietetyka sportowego, dużo dobrego słyszałem o poradni Przyjazny Dietetyk, jakie są Wasze opinie o tej po
Zawsze mozesz skorzystać z porad dietetyka przez internet bo Przyjazny Dietetyk to nie tylko dobry dietetyk sportowy, ale też konsultacje dietetyczne online, których udziela sympatyczna i doświadczona pani dietetyk, a nawet trening fitness online oraz sklep ze zdrową zywnością.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-31-2017, 09:49 PM
Post: #9
Szukam dobrego dietetyka sportowego, dużo dobrego słyszałem o poradni Przyjazny Dietetyk, jakie są Wasze opinie o tej po
Widze że ciekawa dyskusja sie wywiazała, nawet nie liczyłem na taki odzew, dzieki!
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | My forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS