![]() |
Profesjonalna firma organizująca pokazy sztucznych ogni - Wersja do druku +- Poznajmy się (http://www.lemonfestival.pl) +-- Dział: Ogólnikowa :) (/dzial-ogolnikowa) +--- Dział: Hyde Park (/dzial-hyde-park) +--- Wątek: Profesjonalna firma organizująca pokazy sztucznych ogni (/w-profesjonalna-firma-organizujaca-pokazy-sztucznych-ogni) |
Profesjonalna firma organizująca pokazy sztucznych ogni - LaikowaPani - 11-29-2016 09:52 AM Czy ktoś zna i mógłby podać namiary na profesjonalną firmę organizującą pokazy sztucznych ogni? Jakiej ceny mogę się spodziewać? Pozdrawiam i z góry dziękuję serdecznie za pomoc i namiary. Profesjonalna firma organizująca pokazy sztucznych ogni - BoxKit - 11-29-2016 12:00 PM Wszystko zależy od długości pokazu i co byś na nim chciała zobaczyć. Można wiedzieć z jakiej okazji ma odbyć się pokaz? Profesjonalna firma organizująca pokazy sztucznych ogni - LaikowaPani - 11-29-2016 02:12 PM Jestem świadkową mojej bardzo dobrej przyjaciółki i chciałam zorganizować dla niej niedługi pokaz. Cena oczywiście jest ważna ale przede wszystkim liczy się efekt, chciałabym żeby wrażenie było niezapomniane. Profesjonalna firma organizująca pokazy sztucznych ogni - ZemstaONA - 11-29-2016 03:17 PM Również miałam na mojej imprezie fajerwerki wesele to po prostu idealna okazja żeby zorganizować taką atrakcję, bo każda panna młoda poczuje się wtedy jak księżniczka z bajki ![]() Profesjonalna firma organizująca pokazy sztucznych ogni - BoxKit - 11-29-2016 06:02 PM Jeśli szukasz atrakcji na wesele to zdecydowanie polecam firmę PiroArt. Od wielu lat zajmują się sprzedażą sztucznych ogni i organizacją pokazów na imprezach. Zawsze na sylwestra zamawiam u nich petardy Poznań nie ma lepszych profesjonalistów w tej dziedzinie, byłem dwa razy na weselach gdzie moglempodziwiac ich prace i bardzo mi siepodobalo. Kazdywystep jest indywidualny i niepowtarzalny a jakie pieknewyszlyzdjecia ![]() Profesjonalna firma organizująca pokazy sztucznych ogni - LaikowaPani - 11-29-2016 08:11 PM Wielkie dzieki za pomoc ![]() ![]() Profesjonalna firma organizująca pokazy sztucznych ogni - ZemstaONA - 11-29-2016 09:33 PM Nie dziwie Ci sie. Panna młoda bedzie nieźle zaskoczona ![]() |